انواع گواهی موقت تحصیلی
صدور گواهی موقت تحصیلی بستگی به دانشگاه فارغ التحصیلی دارد. به طور کلی به سه دسته گواهی موقت صادره توسط آموزش و پرورش، گواهی موقت دانشگاه آزاد و گواهی موقت دانشگاه سراسری تقسیم می شود. صدور گواهی موقت نسبت به دانشگاه متفاوت است. زمان آن یک الی سه ماه بعد از پایان تحصیلات می باشد.
اعتبار گواهی موقت تحصیلی
گواهی های موقت با توجه به اسم خود برای مدت زمان محدود صادر می شوند. اعتبار آنها در زمان صدور مشخص می شود. گواهی های موقتی که دارای اعتبار هستند، در طول مدت اعتبار، ارزشی معادل گواهی اصلی دارند. گواهی موقتی که در متن آن جمله تا زمان صدور دانشنامه ذکر شده است برای ارائه به سفارت خانه ها معتبر است. اما در داخل کشور معتبر هستند.
آیا گواهی موقت تحصیلی ارزش ترجمه دارد؟
به مهمترین بخش این مطلب رسیدیم که ترجمه رسمی گواهی موقت تحصیلی آیا امکان پذیر است یا خیر. به صورت کلی پاسخ این سوال خیر است. علت آن هم متن گواهی های موقت است. در بیشتر گواهی های موقت متن “این گواهی ارزش ترجمه ندارد” ذکر شده است، که به مترجم رسمی اطلاع می دهد که امکان ترجمه رسمی این گواهی بر روی سربرگ دادگستری را صلب می کند. و به صورت غیر رسمی ترجمه می گردد .اما اگر گواهی موقت تحصیلی بر روی آن این متن ذکر نشده باشد قابلیت ترجمه رسمی را دارد.
تایید دادگستری و امور خارجه گواهی موقت تحصیلی
در صورتیکه گواهی موقت متن “ارزش ترجمه ندارد” را نداشته باشد بسته به نوع آن به صورت زیر ترجمه رسمی، تایید دادگستری و امور خارجه می شود.
تایید دادگستری گواهی موقت دیپلم
برای تایید گواهی موقت دیپلم شما می بایست تایید تحصیلی برای آن در سیستم آموزش و پرورش درخواست کنید. نکته ای که در زمان درخواست باید به آن توجه کنید مدت اعتبار گواهی موقت است که باید حداقل ۱۰ روز اعتبار داشته باشد. در صورت پایان اعتبار گواهی موقت قابل ترجمه رسمی ندارد.
تایید دادگستری گواهی موقت پیش دانشگاهی
برای تایید دادگستری گواهی موقت پیش دانشگاهی همانند گواهی موقت دیپلم باید عمل کنید. اما توجه داشته باشید که می بایست درخواست جداگانه تایید تحصیلی برای گواهی موقت پیش دانشگاهی ارسال نمایید.
تایید دادگسترسی گواهی موقت دانشگاه آزاد